TotAlzir@: Concert benèfic de la Falla Sant Joan d'Alzira amb Miquel Gil i més...

viernes, 1 de julio de 2016

Concert benèfic de la Falla Sant Joan d'Alzira amb Miquel Gil i més...

Fotos: Ignacio Hernandez
El cantautor i musicòleg Miquel Gil serà l'estrela del concert solidari que prepara la Falla Sant Joan d'Alzira. Per 3r any consecutiu la Falla Sant Joan organitzarà un Concert benèfic consolidant d'aquesta manera la seua aposta de fer cultura, música, tradició i solidaritat en un mateix acte.
En la seua primera edició comptàrem amb Lluís el Sifoner i amb la col·laboració de l'agrupació Ibn Jafadja de la Societat Musical d'Alzira, en la segona va ser amb Pep Gimeno "Botifarra" i amb una col·laboració espectacular de Joan Amèric, Àngels Cuenca, Lola "la Molinera", la Colla de tabal i dolçaina les Raboses, la Muixeranga d'Algemesí, Xus Gandia, Àlex Iñigo, Juanba a les guitarres i l'agrupació Ibn Jafadja de la SMA, tot açò conduït per l'incombustible Eugeni Alemany.

Enguany en la seua tercera edició hem apostat per Miquel Gil a l'espera de poder comptar amb alguna sorpresa i col·laboració, que anirem desvetlant més endavant. Podem avançar que el concert tornarà a estar presentat per Eugeni Alemany i com a novetat enguany tots els temes que es van a tocar estaran arranjats per a banda de la mà del director de l'Agrupació Ibn Jafadja Alberto Sánchez Castillo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.