TotAlzir@: Adequació del Parc de la Marina Espanyola d'Alzira

martes, 19 de julio de 2016

Adequació del Parc de la Marina Espanyola d'Alzira

  • L'Ajuntament d'Alzira ha realitzat millores en el Parc de la Marina Espanyola

Des de la Regidoria de Serveis Públics s'ha procedit a l'adequació del Parc de la Marina Espanyola. S'ha millorat l'àrea de jocs infantils, ja que s'ha procedit al canvi del cautxú pel sistema de paviment continu de seguretat, format per una capa de morter de resina i una capa de terminació formada per resines específiques i EPDM vulcanitzat en color. Els materials utilitzats estan homologats per les Normatives Europees de Seguretat "EN 1177".
Fernando Pascual, com a responsable de l'àrea de Serveis Públics, manifesta que des del govern municipal s'està intentant millorar els espais on els més menuts han de tindre el seu lloc per a disfrutar jugant amb seguretat, a més de disposar d'un entorn més verd.

A més, cal recordar que s'han millorat els parterres amb la plantació d'arbustos de Photinia Red Robin per a la formació d'una tanca en la part interna del parc. En la part externa dels parterres s'han plantat espècies com l'Abelia Floribunda, que es caracteritza per tindre flors blanques i fullatge verd fosc i brillant; l'Escalonia Rubra, també coneguda com “Set Camises”, les flors de la qual són de color rosa i fulls verds fosques; i l'Hebe speciosa, o Verònica, que es caracteritza per tindre port arrodonit, agrupacions de flors de color violetes i fulls grans de color verd fosc brillant.
Segons el regidor, Fernando Pascual, en tot l'enjardinament s'ha millorat el reg per mitjà de la instal·lació del goteig, amb la finalitat d'exercir un bon control de les necessitats hídriques de les plantes així com en l'estalvi d'aigua.
Les espècies triades són recomanades segons el manual tècnic de biodiversitat de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural del programa de stop invasores; l’objectiu del qual és el de facilitar alternatives d'espècies per tal de reemplaçar aquelles que es consideren invasores.

L'alcalde, Diego Gómez; el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual; i el regidor d'Educació i Infància, Pepe Grau, han visitat el parc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.