TotAlzir@: Apareix un fardo de més de 30 quilos a les platges de Sueca

lunes, 25 de julio de 2016

Apareix un fardo de més de 30 quilos a les platges de Sueca

Membres de l’equip de salvament i socorrisme de les platges de Sueca i agents de la Policia Local han entregat un bulto d’entre trenta i quaranta quilos replet de substància estupefaent, pressumptament haixix, este dissabte a la Guardia Civil. Els vigilants de la costa suecana i els agents han estat alertats, a les 17:15 h., per un surfista que ha albirat el paquet en l’aigua, a 400 metres de la costa, i ha intentat arrossegar-lo fins l’arena.



Les corrents de l’aigua han estat decisives i han ajudat perquè el paquet arribara a terra, a la platja de Fernandet (Sueca), ajudat pels vigilants i la persona que  ha albirat el fardo en primera instància. La Guardia Civil ha traslladat el paquet a la caserna de Sueca on es realitzaran les investigacions pertinets per comprovar si pertany a alguna altra actuació relacionada amb partides de contraban.

Segons apunten fonts de la Policia Local de Sueca, tot i que les primeres impressions apunten  a que este siga un fardo únic, es mantindrà l’alerta de vigilancia en la zona en les pròximes hores davant la possibilitat d’un nou avistament.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez, ha aplaudit l’actuació coordinada entre els diferents efectius. “La proximitat de la Policia Local a la zona costera de Sueca i l’actuació dels vigilants de les nostres platges ha ajudat  a que el dispositiu es desenvolupara de la manera més ràpida i eficaç possible” en paraules de Giménez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.