TotAlzir@: XXII Travessia Perelló - Palmeres / Campionat Autonòmic Aigües Obertes

martes, 19 de julio de 2016

XXII Travessia Perelló - Palmeres / Campionat Autonòmic Aigües Obertes

•  La prova que conduix el Club Natació Sueca repetix l'èxit de participació en esta edició, la primera coincident amb el Campionat Autonòmic d'Aigües Obertes
  • Vora 300 nadadors i nadadores han completat, el passat diumenge, la XXII edició de la travessia El Perelló-Les Palmeres ‘Trofeu Segundo Castelló’, un clàssic de l'estiu que organitza cada any el Club Natació Sueca en col•laboració amb l’Ajuntament de Sueca.

Puntual, a les 9 del matí, es va donar l’eixida des de l’escullera del Perelló i poc més de 35 minuts després es presentava en la línia de meta de Les Palmeres el nadador més ràpid de la travessia. Enguany, per primera vegada ha estat un suecà, va ser Miquel Grau, del Club Natació Sueca, que va emprar un temps de 00:35:09. El podi masculí el van completar el junior Rafael Montesinos, del Club Natació Llíria, segon, i César Hernández, del Top Ten, tercer.

Pel que fa a la categoria femenina, Esther Rico, del Boquerones Team, va ser la guanyadora amb un temps de 00:39:55. Rico va ser, a més, sisena classificada absoluta de la prova. Al podi femení també pujaren la suecana Andrea Fos, del Club Triatló Sueca, segona, i Carolina de Miguel, del ID Alzira, tercera.

Enguany, la travessia El Perelló-Les Palmeres va servir, a més, per conéixer els noms dels nous campions autonòmics d’Aigües Obertes en les diferents categories. Sergio Bautista, del Club Natació Xàtiva, va estar el primer en arribar a l'arc de meta en esta classificació amb un temps de 00:34:34 i Maria Candela, del Club Natació Elche, va ser la fèmina més ràpida del VIII Campionat Autonòmic d'Aigües Obertes, amb un temps de 00:36:56.

L’organització també va tindre un record cap a la jove nadadora de Calp, Irene Jorro, que continua en coma des de fa un any i mig a causa d'un accident. L'organització va atorgar a Jorro, de manera simbòlica, el dorsal número 1 de la prova i molts dels participants que van pujar al podi van lluir també una samarreta en suport a la jove nadadora.

Pel que fa a la representació del club amfitrió, a banda del guanyador de la travessia, cal destacar també els resultats aconseguits per Irene Granell, campiona autonòmica en Mater 2 femení i Carmen Cebolla, tercera en categoria junior en la Travessia El Perelló-Les Palmeres.

Al lliurament de trofeus assistiren, entre altres, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, els regidors d’Esports i Polítiques d’Igualtat, Vicent Baldoví i Noelia Benedito, el president de la Federació Valenciana de Natació, Juan Pedro Rodríguez i el president del Club Natació Sueca, Pau Tomàs.