TotAlzir@: Guadassuar amb la poesia. I Festival de Poesia “Riu de Versos”

lunes, 18 de julio de 2016

Guadassuar amb la poesia. I Festival de Poesia “Riu de Versos”

Els pròxims dia 18, 21 i 22 de juliol, Guadassuar acull el I Festival de Poesia “Riu de Versos”, organitzat pel Taller d’Escriptura i la Regidoria de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Guadassuar.
S’inicia el Festival el dilluns 18 de juliol a les 20h al Centre Cultural de Guadasssuar (C/Sant Josep, 1) amb la inauguració de l’exposició de pintura i fotografia“Navegant entre versos”, on els artistes: Martí Asensi Osca, Victoria Cortina Barberà, Alba Fluixà Pelufo, Pedro Pérez Navarro i Bàrbara Torres Monerri, els conviden a endinsar-se per la fusió de la poesia i les imatges. L’acte, estarà amenitzat per un vi d’honor i patrocinat per Lorena’s.
El dijous 21 a les 18h al Centre Cultural, tindrà lloc el I Concurs de Poesia Recitada Riu de Versos. El Concurs està dividit en dues categories (de 14 a 30 anys i majors de 30 anys) i tres premis, un dels qual serà atorgat pel públic.

Finalment, el divendres 22 de juliol a les 22.30h al Centre Cultural de Guadassuar, es clausurarà el I Festival de Poesia amb el III Recital Poètic Nocturn Riu de Versos amb la participació dels poetes i poetesses Elena Casado, Josep Antoni Fluixà, Alba Fluixà, Enric Sanç i Bàrbara Torres que recitaran poemes propis acompanyats d’Enric Casado a la guitarra. En finalitzar la primera part, es donarà pas a l’actuació del cantautor de Concentaina, Andreu Valor.
Aquest acte, està patrocinat per l’empresa local Granizados Granny que abastirà al públic assistent de granissats de fruita natural. 
Guadassuar, poble que aposta per la Cultura, convida als veïns i veïnes de la localitat, com dels pobles del voltant, a gaudir de la poesia durant tres dies de forma completament gratuïta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.