TotAlzir@: La Junta Local Fallera d'Alzira es justifica davant de les critiques del ral.li de Sant Bernat

lunes, 18 de julio de 2016

La Junta Local Fallera d'Alzira es justifica davant de les critiques del ral.li de Sant Bernat


Les xarxes socials, facebook,  han sigut el mitjà on la Junta Local Fallera d'Alzira a intentat justificar i fer callar les critiques rebudes en relació al ral.li humorístic de Sant Bernat 2016

"Bon dia fallers: Un altre Ral·li em passat demostrant l'humor i la grandesa de les falles, per tot allò només ens queda donar-vos l’enhorabona.
Davant les critiques pujades de to a l'administrador d’aquest pàgina l'agradaria donar les següents matisacions.
PRIMER-. Junta Local Fallera esta dirigida per humils fallers de “a peu” que pagant la quota en la seua falla no gaudeixen en ella per tal de treballar per TOTES les falles d’Alzira sense res a canvi.
SEGON-. Per desgracia no tots han pogut cursar carreres universitàries (i si les han cursat no tots tal vegada estiguen relacionades amb la filologia Valenciana), a pesar d'aquest Handicap intentem millor cada vegada, corregint escrits amb SALT i intercanviant-nos els escrits per assegurar la seua integritat.

TERCER-. JLF sempre vol el millor per a les falles i part d'eixa tasca és assumir les critiques i millorar, SEMPRE MILLORAR!!. Però les mateixes deuen ser des del respecte i pensant que els que estem rebent eixes crítiques som gent normal, que dedica temps i diners pel bé de TOTS i si algú creu que pot millorar la NOSTRA festa té les portes obertes en aquesta institució que només té un propòsit: treballar incondicionalment per vosaltres. Les falles són de tots i totes, ningú es més que ningú, però no per això tampoc estem dispostos a suportar insults, amenases i menyspreus, perque sincerament.... no crec que ens les mereixgam.
QUART -. Vull recordar que els membres de JLF lluny de cobrar per aquesta faena solen desembossar efectiu propi; lluny de aprofitar-se del càrrec són els primers servidor (que no esclaus) dels fallers d’Alzira i tenint clar que sempre es farà alguna cosa roïn per a algú, només demanem RESPECTE per persones que sacrifiquem el temps amb nostra família perquè gaudiu i estigueu orgullosos de la festa i animar-vos a canalitzar l'energia NO per a restar, sinó per a SEMPRE SUMAR"

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.