TotAlzir@: Concert de Joan Amèric directament a la Barraca d'Aigües Vives

sábado, 23 de julio de 2016

Concert de Joan Amèric directament a la Barraca d'Aigües Vives

DirectaMENT és una proposta que agermana bellesa i compromís dins d’un univers de cançons, idees i somnis.
L’espectacle, presentat a l’Auditori de Barcelona, ha rebut el Premi BarnaSants al MILLOR CONCERT de la secció oficial.
Es tracta de la primera vegada que el prestigiós festival internacional atorga el seu guardó a un artista valencià. Aquest reconeixement, per tant, representa també un motiu de satisfacció comuna.
A DirectaMENT el cantautor d’Alzira Joan Amèric recrea, des d’angles sonors actuals, un grapat de cançons que ja formen part de la banda sonora d’una generació i les combina amb temes nous. És alhora una invitació a noves oïdes i una cucada d’ull als seguidors.

La dinàmica del concert juga amb entrades i eixides de músics, duets, solos i diverses intensitats que es mouen des de l’intimisme a la potència completa d’una banda electroacústica.
Amb l’elogi unànime de la premsa especialitzada i el recolzament d’un públic càlid, DirectaMENT ja s’ha passejat per escenaris i festivals de referència del nostre àmbit cultural i lingüístic, com el Palau de la Música Catalana, el Festival Grec o el Camallera Cançó, entre altres. Cal ressenyar també les presentacions fora del nostre país, com les de Madrid o l’Uruguai...
Després d’anys d’impossibilitats i boicots creiem que l’hora de la cultura arriba directament al País Valencià.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.