TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira entrega ajudes del Programa EMPRÉN i per la contractació

jueves, 28 de julio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira entrega ajudes del Programa EMPRÉN i per la contractació


L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha entregat hui 29 ajudes EMPRÉN per import total de més 16.000 euros, per nous autònoms i dos ajudes FORMAPLUS de 4.000 euros.  
 Els 29 beneficiaris de les ajudes són aturats/des que s’han donat d’alta durant l'exercici 2016 en el règim especial de treballadors autònoms.  Les ajudes municipals EMPRÉN pretenen incentivar la conversió de persones desocupades en treballadors autònoms o familiars col•laboradors, dinamitzant les PIME o el comerç tradicional, i suposen una inversió de més de 16.000 euros. L’ajuda ascendeix a 550 € cadascuna, que correspon al 50% de la quota mitjana d’autònom per a enguany.

 A més d’aquestes ajudes EMPRÉN també s’han concedit dos ajudes municipals del  Programa Formaplus, amb un import de 4.000 euros, per la contractació de  persones aturades que han participat en els cursos de formació professional per a l'ocupació desenvolupats en IDEA. Amb aquestes ajudes es pretén posar al servei de les empreses i altres entitats eines que afavorisquen la contractació d’aturades i aturats de llarga duració. I açò amb la finalitat d'aconseguir la inserció laboral d'aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que es realitzen des d'IDEA.
 Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació ha destacat: “tot i que al 2015 no es van convocar les ajudes, en només en un any de legislatura, el nou equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira ha atorgat 49 ajudes EMPREN en el 2015 i ara 29 ajudes més en el que portem de 2016, a les que s’han de sumar les del Programa Formaplus. Des de l’Ajuntament anem a continuar apostant per iniciatives com aquesta, que serveixen per a incentivar la creació d’ocupació i auto-ocupació.” 


Cal informar que encara continua obert el termini per a sol•licitar tant les ajudes EMPRÉN com els FORMAPLUS fins novembre d’enguany. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.