TotAlzir@: L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA POSARÀ EL NOM D’ANDREU MARTÍNEZ FERRANDIS A L’ESTADI D’ATLETISME

viernes, 22 de julio de 2016

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA POSARÀ EL NOM D’ANDREU MARTÍNEZ FERRANDIS A L’ESTADI D’ATLETISME

EL DISSABTE, 23 DE JULIOL, L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA POSARÀ EL NOM D’ANDREU MARTÍNEZ FERRANDIS A L’ESTADI D’ATLETISME I RETRÁ HOMENATGE A L’ESPORTISTA QUE ENS DEIXÀ ARA FA UN ANY
A les 20.30 h del dissabte 23 de juliol, en el Poliesportiu Municipal Els Arcs de l’Alcúdia, l’Ajuntament de l’Alcúdia ha preparat un acte d’homenatge a qui va ser el primer atleta olímpic que ha donat l’Alcúdia: Andreu Martínez Ferrandis.
El acte consistirà en uns senzills parlaments que glosaran la figura d’Andreu Martínez, dels seus èxits esportius i vitals, i en la descoberta, a continuació, del monòlit que dona nom a l’Estadi Municipal d’Atletisme, integrat en la zona poliesportiva.

Andreu Martínez, atleta velocista i ciclista de muntanya, ens va deixar el 25 de juliol de 2015, quan acabava de complir els 37 anys. Pocs dies després, per unanimitat de tots els grups polítics representats en el consistori i a petició de l’Alcalde, Andreu Salom, i del regidor d’Esport, Paco Martínez, l’Ajuntament va acordar donar el nom d’Andreu a les instal·lacions d’atletisme de l’estadi municipal.
Andreu Martínez va ser un dels quatre velocistes que li donaren a Espanya el bronze en la prova de 4x400 dels Campionats d’Europa d’Atletisme celebrats en Budapest en 1998 i va ser olímpic en Sidney. En retirar-se de l’atletisme va continuar competint en bicicleta de muntanya i implicant-se en l’organització d’una de les proves més conegudes d’aquest esport, la Transpyr.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.