TotAlzir@: S’entreguen els premis de la Marató Fotogràfica

jueves, 14 de julio de 2016

S’entreguen els premis de la Marató Fotogràfica

  •  La marató de fotografia professional va tindre lloc durant el cap de setmana de la Fira Modernista

El regidor de Joventut, Natxo Escandell, va fer entrega ahir dels premis de la Marató Fotogràfica que es va celebrar el dia 11 de juny en el marc d’activitats de la Fira Modernista. La temàtica del concurs era “Carcaixent Modernista”, on es podien incloure totes les fotografies relacionades amb els edificis modernistes de la ciutat, la pròpia fira o qualsevol lloc o detall relacionat amb el modernisme de Carcaixent.
En total van formar part de la marató 32 persones, als que per a facilitar-los la tasca, se’ls va fer entrega d’un plànol a cada participant amb la ubicació dels edificis i llocs relacionats amb el modernisme. De tots els participants, es van presentar 20 fotos al concurs.

El jurat, format per persones expertes en l’art fotogràfic, han seleccionat les fotografies seguint criteris objectius i atenent a aspectes com a la rigorositat històrica, l’originalitat de l’obra o la tècnica emprada. Així, segons la deliberació, la foto guanyadora ha sigut la de Daniel Ramírez, dotada amb un premi en metàlic de 500€; el segon lloc, guardonat amb 300€, ha sigut per a David Talens mentre que la fotografia de Vicent García ha quedat en tercer lloc, amb un premi de 200€.


Natxo Escandell, regidor responsable de l’àrea que organitzava el concurs, ha trasmés la satisfacció de l’organització de la Fira per la gran participació i per la qualitat de les obres presentades, “estem molt contents de la gran acollida que ha tingut esta iniciativa i per la professionalitat de tot el material gràfic que hem rebut, la veritat que és una visió que enriquix tot el que es va viure eixe cap de setmana i esperem podem mostrar-lo a tots els veïns i veïnes de Carcaixent en una exposició en els propers mesos”, ha explicat el regidor. 

Les fotos guanyadores són les següents:
1r Premi:  Daniel Ramírez Roch (imatge 0897)
2n Premi: David Talens Perales (imatge 6372)
3r Premi: Vicent García Valero (imatge 4834)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.