TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira sol•licita una subvenció a la Generalitat per a la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime

jueves, 28 de julio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira sol•licita una subvenció a la Generalitat per a la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime

Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, ha sol•licitat la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime, d’una durada d’un any, per a què beneficie a 30 persones aturades. L’import total dels quals ascendeix a 556.390,80 euros. Cal recordar que fins a l’arribada del nou equip de govern no es van aconseguir aquestes ajudes en el 2015, i fins al moment se sol•licitaven dos tallers de sis mesos de durada. Aquesta sol•licitud suposa una clara aposta de l’equip de govern per l’ocupació, la formació i l’inserció laboral.”

Les especialitats dels tallers sol•licitades són les d’atenció sociosanitària a persones depenents en domicili, atenció sociosanitaria a persones depenents en institucions socials i gestió de telefonades de teleassistència. Aquestes especialitats formatives són certificats de professionalitat en les quals està l’Ajuntament homologat per a la seua impartició amb les corresponents aules acreditades en IDEA.
El programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de 25 anys o més, que possibilita a l’alumnat/treballador la realització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge i afavorisca la seua inserció laboral. L’execució d’aquest programa permetrà formar-se a 30 persones desocupades, inscrites com  demandants d’ocupació en l’Oficina Servef durant més d’un any.
En les últimes setmanes, la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA han tramitat diverses subvencions per al foment de la formació, l’ocupació i l’inserció laboral: més de 790.000 euros per a 13 cursos de professionalitat; 67.000 en el programa EMCORP; més els més de 550.000 euros per als tallers d’ocupació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.