TotAlzir@: Mati Cuenca la 1ª Indumentarista Valenciana que guanya el concurs d'Alzira i confeccionará els vestits de corts i FM 2017

martes, 19 de julio de 2016

Mati Cuenca la 1ª Indumentarista Valenciana que guanya el concurs d'Alzira i confeccionará els vestits de corts i FM 2017

  • Mati Cuenca Indumentària Valenciana, guanya el I Concurs d’Indumentaristes Falles Alzira 2016”.
Hui, a les 14h hores, s’han reunit els membes del  jurat per a deliberar i decidir qui seria el guanyador/ra del I Concurs d'Indumentaristes Falles Alzira 2017.
Mati Cuenca Indumentaria Valenciana, ha sigut la elegida d’entre cinc comerços locals, que presentaren els seus presupostos, amb diversitat de producte i qualitats, per a realitzar els vestits de les Falleres Majors, i cort d’honor, de l’exercici 2016-2017. 
Recordem que la decisió de realitzar un concurs públic per la elaboració dels vestits de les falleres majors i cort d’honor, es va acordar en el seu moment, per part de l’Ajuntament i la Junta Local Fallera. D’esta manera es pretén posar en valor la professionalitat i el gran treball que suposa confeccionar uns vestits d’estes característiques.

1 comentario:

  1. De Alzira y plore20 de julio de 2016, 2:18

    concurso para hacer los trajes de cortes y fm, algo esta cambiando en el mundillo fallero pero no está claro quien lleva el timón del barco.porque continúan haciéndose los cosas como siempre medio a escondidas. Los resposables no esplican las bases del concurso, en que se han basado para seleccionar a la indumentalistas, cuantos negocios sabían de este concurso, que presupuesto tendrán, son los comentarios que se escuchan en mi falla y en otras.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.