TotAlzir@: Nous servicis del Recinte Firal d'Alzira

jueves, 14 de julio de 2016

Nous servicis del Recinte Firal d'Alzira

Una ajuda de la Diputació ha servit per a la construcció dels banys al recinte firal
Els servicis del recinte firal estan ja acabats, per la qual cosa podran ser utilitzats en el concerts de les festes de Sant Bernat que tindran lloc la pròxima setmana. Ha hagut de ser l'actual equip de govern qui ha fet possible la construcció dels banys del recinte firal.
Tant esportistes, que utilitzen a diari estes instal·lacions, com els ciutadans, que acudixen al recinte quan este acull qualsevol altre esdeveniment, podran utilitzar els banys. Cal recordar que el recinte, quan no alberga la tradicional fira de Nadal o concerts, disposa de porteries i cistelles de bàsquet per a facilitar la pràctica de l'esport.

Es tracta d'un edifici de formigó vist, la part de darrere del mateix amb textura de canya per tal d'estar en consonància amb el passeig fluvial, i la part  de davant presenta un graffiti per donar-li un aspecte juvenil d'acord amb el lloc on s'han construït els vàters. Consten de quatre cabines per a dones, dos per a hòmens, a més de quatre urinaris de paret. Cal assenyalar que es disposa d'un wc adaptat per sexe.
Les obres dels servicis del recinte firal s'han executat amb una partida de 45.000 euros procedent de les ajudes de la Diputació de València.

Este matí, la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, i el regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística, Fernando Pascual, han visitat les noves instal·lacions.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.