TotAlzir@: ENTREGA D'ALIMENTS A CARITAS I CREU ROJA

martes, 19 de julio de 2016

ENTREGA D'ALIMENTS A CARITAS I CREU ROJA

La Regidoria de Festes informa que, durant la vesprada de dimarts 19 de juliol, s’ha fet entrega al Camp d’Esports Venècia, dels 700 quilos d’aliments, arreplegats durant el transcurs d'una de les proves del ral.li humorístic d'este passat cap de setmana, i  que s’ha decidit distribuir de la següent manera: 350 quilos per a Càritas i 350 quilos per a Creu Roja.
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, juntament a membres de la Junta Local Fallera, han fet entrega dels aliments, als representants de les dos entitats. 
Des de l'Ajuntament d’Alzira agraïm la col·laboració de Junta Local Fallera, de les comissions falleres participants, així com de la resta d’entitats, també a les veïnes i veïns per la seua implicació  i per disfrutar d'esta  activitat solidària dins de les festes de Sant Bernat Alzira 2016.

1 comentario:

  1. Esta muy bien esta auto-alabanza de la JLF y ayuntamiento, pero porque no dicen donde ira o ha ido el dinero de la cena solidaria, creo que por el facebook se dijo 1.200 euros.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.