TotAlzir@: EMOCIONANT HOMENATGE POSTUM DE L'ALCÚDIA A ANDREU MARTÍNEZ FERRANDIS

lunes, 25 de julio de 2016

EMOCIONANT HOMENATGE POSTUM DE L'ALCÚDIA A ANDREU MARTÍNEZ FERRANDIS


  • L’Estadi d’Atletisme ja porta el nom del primer atleta olímpic alcudià
Moltes persones entre familiars, amics, companys, autoritats i veïns i veïnes del poble es donaren cita el dissabte per la vesprada a l’Estadi d’Atletisme de l’Alcúdia, en l’acte d’homenatge pòstum a Andreu Martínez Ferrandis: atleta velocista i ciclista de muntanya, que ens va deixar el 25 de juliol de 2015, quan acabava de complir els 37 anys.
L’acte d’homenatge comença amb la projecció d’un vídeo en una gran pantalla que repassava la trajectòria d’Andreu des dels primers anys de la seua vida. Una part important del vídeo va ser la seua vida esportiva com atleta primer i com ciclista de muntanya després.


En la projecció apareixia la gravació de l’emocionant carrera de relleus de 1998, en la que la que l’equip espanyol de 4x400, amb Andreu com a rellevista, va aconseguir la medalla de bronze en els Campionats d’Europa d’Atletisme celebrats en Budapest, la primera medalla de velocitat en una campionats europeus.

Després l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, es va dirigir als presents glossant la figura d’Andreu, destacant els seus valors esportius, però sobre tot els seus valors com a persona.  La cunyada d’Andreu, Marta Ramon, intervingué en nom de la família, llegint una emotiva poesia dedicada a ell.


A continuació els assistents a l’homenatge es dirigiren a la pista d’atletisme on es va descobrir un monòlit amb el nom i fotografia d’Andreu Martínez Ferrandis que dona nom a l’Estadi d’Atletisme amb la inscripció “En memòria del primer alcudià que va participar en uns Jocs Olímpics, atleta, esportista i persona completa. 1978-2015”.

El poble de l’Alcúdia sempre portarà en el cor a Andreu Martínez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.