TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira crea el primer circuit Agility per a gossos

viernes, 15 de julio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira crea el primer circuit Agility per a gossos

Les noves instal·lacions s’ubiquen a la partida de Sant Bernat, concretament al camí de Pujol, als terrenys de l'antiga gossera.
Este paratge, que fa uns anys solia ser utilitzat com a joc d'esbarjo pels ciutadans d'Alzira, havia deixat de tindre atractiu en estos últims anys, per això l’equip de govern ha volgut donar-li un impuls per tal de fer-lo atractiu i propiciar-ne la utilitat pública.
Les millores han consistit en la instal·lació d’una àmplia selecció d'aparells per tal d’afavorir l'entrenament dels gossos que ocupa 700 m2. Com que es tracta d'un lloc amb abundant vegetació s'ha procedit a la preinstal·lació per tal de poder-se  connectar a l'aigua de rec.
Els treballs de condicionament de l'antiga gossera han sigut possibles gràcies a una ajuda procedent de la Diputació de València.  
La regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, juntament amb el regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística, Fernando Pascual, han realitzat una visita per tal de vore el resultat final després d’haver acabat les tasques de condicionament d'este paratge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.