TotAlzir@: Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Alzira Piragüisme Club Esportiu

viernes, 22 de julio de 2016

Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Alzira Piragüisme Club Esportiu

L’Ajuntament d’Alzira i l’Alzira Piragüisme Club Esportiu signen conveni de col·laboració

L’alcalde, Diego Gómez, i el President de l’Alzira Piragüisme Club Esportiu Alfredo Pellicer Blasco,  President de l’Alzira Piragüisme Club Esportiu, han signat el conveni entre les dos entitats que té com a objecte la realització d’activitas esportives, recreatives, de protecció del medi ambient i adequació de l’espai situat junt al Poliesportiu Jorge Martínez Aspar.

També han estat presents a la signatura la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, i el regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Consum, Pep Carreres donat que l'Ajuntament d'Alzira vol possibilitar el desenrotllament de mesures i accions dirigides a fomentar la protecció del medi ambient, el coneixement, control i difusió de la flora, la fauna i l'estat de l'aigua, vinculats als Rius Xúquer i Verd;  així com el coneixement i la pràctica del piragüisme, altres esports nàutics i activitats recreatives que afavorisquen el gaudi ordenat del Riu Xúquer.

L'Ajuntament d'Alzira està també interessat en la localització de possibles punts d'abocaments irregulars que existisquen en el llit del Riu Xúquer o Verd, i  aconseguir la seua eradicació.


El President del Club, Alfredo Pellicer també ha recordat a l’acte que per tal de donar a conèixer les seues activitats, l’Alzira Piragüisme Club Esportiu organitza una jornada de portes obertes el dia 29 de juliol. L’horari serà de 10 a 13 i de 17 a 20 hores. Per tal d’apuntar-se a esta jornada cal telefonar o enviar missatge de WhatsApp al 677 047 104.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.