TotAlzir@: ¿Coincidirá el resultado de nuestra encuesta con el del jurado de este concurso?

jueves, 11 de diciembre de 2014

¿Coincidirá el resultado de nuestra encuesta con el del jurado de este concurso?

El próximo domingo 14 de diciembre  y después de cinco jornadas del XXI Concurso de Teatro Valenciano, se dará a conocer los diferentes ganadores de las diferentes comisiones participantes.
En nuestra particular encuesta, ¿QUE FALLA CREUS QUE GUANYARA?  en la que aun puedes votar, se está desmarcando las votaciones
realizadas a la comisión de la falla Sant Joan con la obra inédita “La tasca del Sifoner” con el 41% de las votaciones seguida de la falla Avenida Josep Pau  con “ Besos” con el 29% y en tercera posición la falla Plaça Major  con la pieza “El secret millor guardat”.

¿Coincidirá  este el resultado con el del jurado de este concurso? 

26 comentarios:

  1. Puede que exista alguna sorpresa. A mi parecer hay tres que podrían ganar y no son todas las que están votadas

    ResponderEliminar
  2. Per a mi esta entre S. Andreu i Josep Pau.

    ResponderEliminar
  3. Que se tinga en compte que fa 10 anys quan J.Pau va fer la mateixa obra ja va resultar premiada.....que sentit te premiar un obra que ja ho ha segut??Per a mi ninguno

    ResponderEliminar
  4. Tota la raó...no te ningun sentit tornar a premiar una obra ja premiada al mateix concurs. És absurde i si es permetix el concurs caurà moltissim. La JLF deuria haber advertit a la falla Josep Pau...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. deixeu-vos de bobaes, el mes just és que guanye qui millor va actuar i al meu entendre va ser, primer J. Pau i despres S. Andreu.

      Eliminar
    2. A cas en les regles del concurs es prohibeix representar obres ja premiades? No tingues tanta cara que la parcialitat se te nota a la llegua (Martell)

      Eliminar
  5. Teniu raó, jo descalificaria a Josep Pau i els prohibiria participar els propers.....10 anys, així es donaria opció a guanyar alguna vegada a la resta de falles.
    Es lo me just.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre que treballa per a la funeraria. A tu no hi ha que desqualificar-te per a 10 any, perquè ja et desqualifiques tu mateixa amb el comentari que fas. Te torne a repetir: On diu el reglament del concurs que no es puga representar una obra ja representada i guanyadora? Si és la millor és la millor. Per cert això d'així "es donaria opció" és tota una declaració d'impotència ploramiques.

      També vas a prohibir que la Falla Camí Nou opte a premi com a Millor Falla d'Alzira en base a tots els guardons que té?

      I la cavalcada que fem? Desqualifiquem també a alguna falla? Vols?

      Eliminar
  6. No te sentit el premiar un obra que ja va guanyar? Crec el sentit de guanyar premia l'esforç i la dedicacio per lo que es un hobby, esta clar tots volem guanyar, la meua obra no esta entre les millors i no te molt bons comentaris i encara i aixi em senc be, perque jo he guanyat moments amb la meua gent. J.Pau te molt bons artistes i es veu desde fora que els agrada el teatre i lluiten per la cultura. I aquells que feu comentaris per fer malament; com diria ma mare:" la envidia es muy mala"

    ResponderEliminar
  7. Des d'el 8 d.octubre de 1985 esta en cartell ininterrompudament l.obra los "misserables", s.ha endut tots el premis que es podia dur, ha tingut nous actors, nous escenaris, nous paratges, noves ciutats altres idiomes i, no ja la critica ha segut bona, la acollida del gran public, el que de veres te interes per la cultura ha segut inmillorable, i salvant les distancies, el gran teatre ple de gom a gom es va posar en peu per aplaudir l.obra de la falla Josep Pau.

    ResponderEliminar
  8. Anònim,no t'oblides de cats,Chicago,Toc-Toc,El fantasma de la ópera...

    ResponderEliminar
  9. Els fallers i les falleres de la falla J. Pau demostren any rere any el seu bon fer amateur i el seu amor pel teatre i la cultura, tant se val que repetisquen o no una obra. Celebrar un desé aniversari repetint una obra ja premiada significa voler aconseguir que l'espectador repetisca l'agradable experiència ja viscuda i que la gaudisquen aquells que en el seu moment no la pogueren veure. No tot està en guanyar, el jurat decidirà i si pensa que uns altres mereixen el premi, doncs, endavant, però castigar amb aquestos comentaris un grup de gent que treballa i gaudeix del teatre és molt injust. Castigar-los, encara em sembla més execrable. D'aquesta manera caldria castigar a totes les falles que continuadament destaquen per rebre el mateix premi tots els anys pel seu bon fer en qualsevol tasca fallera: monument, pasdoble, cavalcada, llibret, etc. Aquest tipus de comentaris són els que produeixen mal rotllo entre eixa "germanor fallera" amb que molts s'omplin la boca i que després destrueixen.
    Actors, actrius, fallers, falleres, que guanye els millor i que es premie bé la tasca realitzada!

    ResponderEliminar
  10. Que se tinga en conter que la falla J.Pau va estar un hora i mitja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es te amb conter, tambe van arribar un poc mes tard la cort amb la nostra fallera major d'Alzira Maria Pons i Gómez

      Eliminar
    2. Igualment van fer més de un hora i quart

      Eliminar
    3. Sent molt que l'obra no li agrade, però crec que es millor temps empleat que el que voste esta fent de traure-li les cinc potes al gat amb l'obra de J Pau

      Eliminar
    4. U dic perquè hi ha unes normes i no les han complit

      Eliminar
  11. Temps ben empleat en cultura valenciana, altres interpreten el concurs de teatre com una competició a vore qui te mes corfa

    ResponderEliminar
  12. Durà hora i mitja??? Pues a mi se me va fer curta, ojala totes duraren hora i mitja amb eixa qualitat. Que ganes que tenen alguns de mal ficar. Xeeee disfruteu i deixeu-se de tonteries.

    ResponderEliminar
  13. Buscant-li atribuïr algun defecte
    a l'obra que resulta favorita,
    hi ha per ací un crític molt selecte,
    que cada cop que pixa, va i s'esguita.



























    ResponderEliminar
  14. Creo que esta encuesta perjudica a las fallas con menos número de falleros. Porque para mi y no soy fallero de ninguna falla las mejores fueron Camilo Dolz, Ausias March y Santos Patronos. Y que J pau repita una obra pues no me dice mucho y la de Sant Andrés la hizo una falla hace 5 años

    ResponderEliminar
  15. Si, jo tambe crec que camilo Dolz va fer una obra de qualitat literaria quasi universal comparable a Hamlet

    ResponderEliminar
  16. Enguany li van a donar el Premi Nobel de Literatura, eh! Sergio? (En castellano: Te conozco bacalao aunque vayas disfrazado)

    La falla que tinga menys fallers? A tu t'han demanat els rebuts de la quota per a votar en l'enquesta o què? A mi no me'ls han demanat. Tranquil home. La teua sogra o ta tia la de Cuenca també poden votar.

    ResponderEliminar
  17. Lo millor es llevar totes les normes, aixina que cadascú seu agafe com vuiga, tots serem guanyadors (cavalcada, passodobles i per últim el monument).

    ResponderEliminar
  18. Enhorabona als guanyadors! Desvetlades totes les incògnites, el que pertoca ara és felicitar als guanyadors, des d'una abraçada fraternal entre actors aficionats.

    Les enquestes són el que són, hui toca parlar de realitat de la bona.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.