TotAlzir@: Sueca es prepara per a celebrar la festivitat dels Benissants de la Pedra

viernes, 29 de julio de 2016

Sueca es prepara per a celebrar la festivitat dels Benissants de la Pedra

Sueca celebrarà la tradicional festivitat dels Benissants de la Pedra. Els actes festius començaran el divendres 29 amb la tradicional Romeria des de l'Església del Carme fins a la Muntanyeta dels Sants que s'iniciarà a les 18 hores. A continuació, se celebrarà una missa a l'aire lliure, a les 19 hores, davant de l'ermita en honor dels Benissants Abdó i Senén i es beneiran les espigues d'arròs. La festa finalitzarà amb un castell de focs artificials i tot seguit, a les 22 hores, es realitzarà el Trasllat dels Sants des de l'Església del Carme en processó fins a l'Església de Sant Pere Apòstol.


A més, per a la gent que no puga realitzar el trajecte a peu, l’Ajuntament de Sueca posa al seu abast autobusos gratuïts per a poder acostar-los a la Muntanyeta. Les eixides seran el divendres 29 de juliol, a partir de les 17:30 hores des del Perelló, les Palmeres, el Mareny de Barraquetes i la Granja Arrossera de Sueca i el servei, que farà viatge d'anada i tornada, serà gratuït.
El dissabte 30, el segon dia de la festa, tindrà lloc la tradicional Processó General que eixirà de l'Església de Sant Pere i recorrerà l'itinerari de costum. Amb anterioritat, a les 19 hores, se celebrarà una missa. Els actes clouran també amb un castell de focs artificials.
Enguany els xiquets que han sigut triats Majorals dels Benissants són: Manu Ayza, David Carmona, Ferran Cortés, Vicente Fos, Ferran Llopis, Joan Martí, Ferran Monleón, Miquel Vidal i Arnau Viel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.