TotAlzir@: 50.125 usuaris han utilitzat la Targeta Social de Bus al llarg del primer semestre d’enguany

viernes, 29 de julio de 2016

50.125 usuaris han utilitzat la Targeta Social de Bus al llarg del primer semestre d’enguany

Des que el passat 23 de novembre de 2015 començà el termini per a sol•licitar la Targeta Social, modalitat de títol de transport que permet utilitzar de forma gratuïta el servei municipal d'autobús, el nombre d'usuaris no ha parat de creixer. Fins ara s'han atorgat 2.972 targetes. 
Tal i com ho mostren les xifres, la utilització del transport urbà ha augment considerablement gràcies a la posada en marxa d'este tipus de targeta. Al llarg del primer semestre de l'any 2016 el nombre de viatges en el trasport públic ascendix a 236.998, dels quals 50.125 corresponen a  beneficiàris de la Targeta Social. No obstant estes dades, la recaptació mensual, la suma del bitllets ordinaris i dels abonaments tant normals com per a joves, és exactament semblant als mesos que encara no estava en vigor la Targeta Social, la qual cosa significa que esta iniciativa és totalment positiva i no es veu, per tant, afectada per l'ús de la gratuïtat per part dels ciutadans posseïdors de la targeta.

La targeta que s'esta expedint té una validesa fins el 31 de desembre d'enguany, després caldrà revisar-la per a continuar amb la seua utilització. 
Cal recordar que qualsevol ciutadà/na que vullga obtindre la Targeta Social deu complir els següents requisits:  
- Les persones que els seus ingressos individuals (referits a la renda per capita de les persones físiques) no superen la quantia establida de Salari Mínim Interprofessional, referit a l’any de la sol•licitud o renovació, i publicat per l’Institut Nacional de la Seguretat Social i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i l'empadronament, amb una antiguitat de 2 anys. El Salari Mínim Interprofessional per a l’any 2015 és de 9.080,40 €/anuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.