TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira agraix la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil a la Volta a Peu d’Alzira

viernes, 15 de julio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira agraix la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil a la Volta a Peu d’Alzira

El passat dissabte 9 de Juliol es va celebrar a Alzira la XXIX edició de la Volta a Peu que organitza el Club Atletisme La Rabosa i què cada vegada compta amb més nombre de participants, tant de la nostra ciutat com d’altres poblacions.
Un total de 40 voluntaris d’Alzira, Sumacàrcer, Benimuslem, Algemesí, Xàtiva, L’Olleria, Enguera i Antella ha estat col·laborant amb este esdeveniment tan important que obri la porta tots els anys de les Festes de Sant Bernat.

Protecció Civil està formada per voluntaris i voluntàries  que desinteressadament estan sempre disposats a ajudar als veïns d’Alzira i de qualsevol lloc quant els companys d’altres agrupacions ho sol·liciten.
La jornada va transcórrer amb total normalitat i la Volta va ser un èxit. Des de l’Ajuntament d’Alzira volem donar les gràcies i expressar el nostre reconeixement a Protecció Civil que sempre està ahí donant tot el suport, per la seua humanitat, per la seua heroïcitat tantes vegades demostrada i tantes coses més. Gràcies a ells i al seu saber fer. Ànim i endavant en la vostra llavor tan digna d’elogi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.