TotAlzir@: Debat i reflexió sobre l’economia local i comarcal amb la col·laboració de l'Institut Ignasi Vilallonga d'Economia i Empresa (IIVEE)

viernes, 1 de julio de 2016

Debat i reflexió sobre l’economia local i comarcal amb la col·laboració de l'Institut Ignasi Vilallonga d'Economia i Empresa (IIVEE)

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “des de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, i amb la col·laboració de l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Vilallonga estem preparant una jornada de debat i reflexió sobre alguns dels problemes socioeconòmics que més ens afecten a la Ribera i Alzira. De les seues conclusions, l’Ajuntament d’Alzira participarà en la ponència i edició de materials que prepara el mateix Institut. La jornada de debat serà el proper dia 5 de juliol amb distintes associacions i entitats, a partir de les 18.30 h en la Casa de la Cultura de la nostra ciutat. L’acte conclourà amb la presentació de la Marca de Qualitat de la Reganyà d’Alzira, com a mostra d’una iniciativa econòmica que travessa diversos sectors i aposta per la qualitat.”
 
A més a més, en aquest ple del mes de juny es tracta la signatura d’un conveni amb l’Institut Ignasi Vilallonga. Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament d’Alzira participarà en la configuració del segon Llibre Blanc de les Infraestructures de l’Euram, document de referència per al procés de revisió de les xarxes transeuropees de transport, i la seua presentació en unes jornades específiques.
 
L'institut està realitzant l'informe basant-se en diversos estudis tècnics i les dades que li transmeten les empreses, cambres de comerç, professionals i institucions de tot l'Arc Mediterrani, que coincideixen en la necessitat que existeixi un corredor mediterrani d'alta velocitat que pose Alacant, València i Castelló de la Plana en contacte amb Europa a través de Tarragona, Barcelona, Girona i Perpinyà. L'Ajuntament ajudarà l'entitat, amb recursos i informacions precises, en l'elaboració de l'estudi que determinarà quines necessitats infraestructurals té el municipi i el conjunt de la demarcació, i com s'hauria d'actuar per solucionar-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.