TotAlzir@: Més de 150 músics participaran dissabte en la VII Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”

jueves, 30 de junio de 2016

Més de 150 músics participaran dissabte en la VII Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”

El pròxim dissabte, 2 de juliol, a les 20 h. tindrà lloc la VII edició de la Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, una cita que ha esdevingut, amb el pas del temps, tot un referent en el panorama musical del municipi i també de la Ribera.

“Les bandes són una manifestació cultural molt nostra, molt arrelada al nostre territori. Són un pilar fort dins de la cultura dels valencians. Amb esta trobada tornem a fer palés que a Sueca tenim dos grans bandes i excel·lents músics, reforcem els vincles d'unió entre les nostres bandes i acostem la música, encara més, als veïns de Sueca i a aquells que ens visiten en estos dies d'estiu” ha assenyalat el regidor de Cultura, Vicent Baldoví.


En esta ocasió, les societats Unió Musical i Ateneu Musical, ambdues bandes de Sueca, s'acompanyaran de la Societat Joventut Musical de Faura, que assistirà enguany com a convidada. Abans dels concerts, que tindran lloc a la placeta Fonda, com en les anteriors edicions, les tres bandes participants es concentraran al Passeig de l'Estació de Sueca i desfilaran per alguns dels carrers més cèntrics de la localitat.

La trobada retrà homenatge enguany, a més, al compositor suecà Josep Serrano Simeón. L'esdeveniment s'emmarca en el seguit d'actes que ha preparat el consistori suecà per homenatjar i posar en valor l'obra i el llegat musical del Mestre Serrano, en el 75 aniverari de la seua mort. Així, amb motiu d'este homenatge, cadascuna de les tres bandes participants inclourà en el seu repertori alguna peça del cèlebre compositor suecà.

Les peces musicals que s'interpretaran en esta setena edició seran: El Motete i la Dolorosa, de Josep Serrano; Jaume I el Conqueridor, de Gonzalo Gómez Deval; Del Perelló a Catarroja, de Francisco Serrano; La venta de los gatos, de José Serrano; El racó de l'or, de Saül Gómez Soler;  El Fallero i Los Claveles, de Josep Serrano i 1889, de José Salvador González.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.