TotAlzir@: Carcaixent disfrutà d'una nit de pirates en el Parc Navarro Daràs amb el “Cinema d’Estiu”

martes, 30 de agosto de 2016

Carcaixent disfrutà d'una nit de pirates en el Parc Navarro Daràs amb el “Cinema d’Estiu”


  • Este divendres “Cinema d’Estiu” al Parc Navarro Daràs
  • Es projectarà la pel•lícula “Pan”, una adaptació per a tots els públics del clàssic “Peter Pan”

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Carcaixent, en col•laboració amb la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha organitzat per a este divendres 2 de setembre una sessió gratuïta de Cinema d’Estiu al Parc Navarro Darás. Concretament es projectarà la pel•lícula “Pan”, una adaptació per a tots els públics del clàssic de “Peter Pan”, que dona un nou gir als personatges i presenta la història d’este famós personatge des dels seus orígens. La sessió començarà a les 21:30 i es pot portar sopar per poder gaudir de la sessió.

La pel•lícula conta la història de Peter (Levi Miller), un orfe de 12 anys d'edat, aventurer i rebel que té un objectiu: trobar la seva mare. El jove viu en un ombrívol orfenat de Londres, en la dècada de 1940 amb el rerefons històric de la Segona Guerra Mundial. Una nit, els pirates del malvat Barbanegra (Hugh Jackman) segresten a Peter i el porten al país de Mai Més, un món fantàstic poblat per pirates, guerrers i fades. Allà, en companyia de nous amics com Tiger Lily (Rooney Mara) i el Capità Garfi (Garrett Hedlund), s'enfronta a tot tipus de perills i aventures. El seu objectiu és liderar una rebel•lió contra la tirania del govern de Barbanegra i salvar el país de Mai Més. Alhora, el jove tracta de descobrir el secret de la seva mare i el motiu que ella el deixara a l'orfenat fa molt de temps. En este viatge pel país de Mai Més, Peter descobrirà a més el lloc que li correspon en esta terra màgica, perquè el seu autèntic destí serà convertir-se en l'heroi que serà conegut per sempre amb el nom de Peter Pan.

Dirigida per Joe Wright (Anna Karenina, Expiació, Orgull i Prejudici), la pel•lícula està protagonitzada pel jove actor Levi Miller, Garret Hedlund (A propòsit d'Llewyn Davis), Hugh Jackman (X-Men: Dies del futur passat, Lobezno immortal , Els miserables i Scoop), Rooney

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.