TotAlzir@: Finalitza la neteja dels 113.000 m2 de sòl urbà de Tulell

viernes, 1 de julio de 2016

Finalitza la neteja dels 113.000 m2 de sòl urbà de Tulell

Al llarg d'estos últims quinze dies s'ha guanyat la batalla a les males herbes en la zona de Tullel, ja que l'Ajuntament des de la Regidoria de Gestió Urbanística ha procedit a desbrossar els 113.000 m2 de sol urbà.
La finalitat és mantindre les més de cent parcel·les en condicions higièniques i estètiques. Estos treballs afecten uns cinquanta propietaris; el 95% d'estos són entitats bancàries a les quals se'ls carregarà el cost de la neteja de les seues respectives parcel·les.

Fernando Pascual, regidor de l'àrea, es mostra satisfet per la bona disposició dels propietaris que s'han adherit a la iniciativa, i han acceptat el preu públic que va ser aprovat per l'Ajuntament el passat mes de desembre, que ha permés la neteja dels solar a càrrec de personal depenent directament del consistori d'Alzira.
Pascual té la intenció de continuar mantenint netes i condicionades totes les parcel·les, i evitar així problemes de salubritat, per la qual cosa estén la mà als propietaris per a que continuen col·laborant amb l'Ajuntament facilitant les tasques de neteja.
Malauradament, la crisi que va frenar l'expansió urbanística en la zona de Tulell, ha deixat nombrosos solars per edificar i, per tant, exposats al creixement incontrolat de la vegetació.

A aquells propietaris que no efectuen el pagament de la neteja en període voluntari se'ls passarà el rebut per executiva amb el conseqüent recàrrec. El regidor ha declarat que, "com que es tracta en la seua majoria d'entitats financeres s'aplegarà a les últimes instàncies, si cal, per tal d'efectuar el cobrament d'execució subsidiària per les tasques de neteja de les parcel·les de la seua propietat".   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.