TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira entrega els diners que ingressa de l’empresa Texlimca per a fins d’interés social

martes, 14 de junio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira entrega els diners que ingressa de l’empresa Texlimca per a fins d’interés social

Des de fa anys, l'empresa Texlimca S.A. té l’autorització de l’Ajuntament d’Alzira per a l'arreplega selectiva de roba usada en la nostra ciutat, amb la col·locació de contenidors en la via pública. Més recentment ha incorporat la recollida d'oli domèstic usat. Un percentatge de la recaptació l’entrega a l’Ajuntament d’Alzira per tal de destinar els diners a fins d’interés social.

Pedro Andrés, gerent de Texlimca, ha entregat hui la quantitat econòmica corresponent a l’any 2015, que  ha ascendit a un total de 3.590’57 €.

Des de la regidoria de Serveis Socials es va proposar distribuir esta ajuda en dos. Per una banda, 1.590,57 euros es destinen a ampliar la financiació que es destina al conveni amb Apesorial-Fesord per a la prestació del servei de mediació de la intèrpret de signes. Per l’altra, 2.000 € seran per a ampliar la partida del pressupost municipal d'ajudes dirigides al finançament de l'entitats socials d'Alzira que concorreran a la convocatòria del present exercici.
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha agraït a Pedro Andrés, com a representat de Texlimca, el treball que realitza l’empresa per tal de invertir part del seu esforç en benefici de les entitats alzirenyes que tenen com a beneficiari final una gran part de la ciutadania alzirenya. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.