TotAlzir@: El CEIP Lluís Vives Alzira ha celebrat el seu fi de curs

miércoles, 22 de junio de 2016

El CEIP Lluís Vives Alzira ha celebrat el seu fi de curs

 Enguany, el CEIP Lluís Vives d’Alzira, ha celebrat molts actes durant aquest mes de juny per a finalitzar el curs escolar 2015-16.
Primer vam  fer l’acte conjunt d’entrega d’orles finals d’etapa (5anys i 6é) i un magnífic sopar organitzat per l’AMPA “La Vila” en el Casal Fester d’Alzira..
Va ser un acte molt emotiu, amb parlaments per part de xiquets i xiquetes, tutor i tutores, director i presidenta de l’AMPA, on es va fer entrega de les orles, diplomes i un detall per part de l’AMPA.

Cada classe ens va preparar un ball i també les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA qui ens van fer distints balls.
Van passar una vesprada tots junts i per a finalitzar l’acte vam fer un sopar de germanor tota la Comunitat Educativa de l’escola, on els xiquets i no tant xiquets ens ho vam passar d’allò més bé, jugant amb castells inflables, ballant en la disco -mòbil… tot organitzat per la nostra AMPA.


Per acabar el curs com cal, hem preparat dos dies de festa de fi de curs per a tot l’alumnat des de 3 anys fins a 6é de primària.
Al llarg  d’aquests dies l’alumnat ha gaudit d’activitats lúdiques organitzades pel professorat i l’empresa Explora amb els seus monitors que van realitzar tot tipus de tallers, però , a més a més , l’AMPA “La Vila” ha patrocinat les següents activitats:
4 pistes enormes: LLISCANT de 11 metres,  també la pista BALENA  més piscina 16 metres d’aigua, pista  LABERINT i pista CONSTRUCCIONS.
Han vingut tots els alumnes  en banyador, xancletes i tovallola, per a passar uns matins  molt intens, i per agafar forces l’AMPA ens ha preparat un gran entrepà amb crema de cacau , aigua i gelats.
A més a més el temps ens ha acompanyat.
MOLTES GRÀCIES PROFESSORAT I  AMPA LA VILA PEL GRAN ESFORÇ REALITZAT I FINS EL PROPER CURS ESCOLAR.
BON ESTIU VOS DESITJA TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL

 CEIP LLUÍS VIVES

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.