TotAlzir@: Campanya de substitució de subministres per aforaments

jueves, 23 de junio de 2016

Campanya de substitució de subministres per aforaments

L'Ajuntament i Aigües de València expliquen els avantatges d'utilitzar aigua corrent  
L'Ajuntament d'Alzira i Aigües de València han iniciat una campanya de substitució de subministrament per aforaments.
La finalitat d’esta campanya és la substitució de la major quantitat possible d'aforaments que encara hi ha a la nostra ciutat.
Amb este sistema l'aigua se subministra des d'un xicotet dipòsit en lloc de fer‐ho directament de la xarxa de distribució, la qual cosa genera problemes de tipus fisicoquímic i microbiològic:
 
‐Augment de la temperatura i el pH de l'aigua, que pot acabar ocasionant la precipitació de carbonat càlcic amb el conseqüent enterboliment de l'aigua, obstrucció de l'aixeta, etc .
‐ Disminució o esgotament de la concentració de clor residual, cosa que comporta risc de recreixements microbians.
‐ Poca pressió en la xarxa interior de distribució, que poden causar problemes en el funcionament dels sistemes de calfament de l'aigua amb gas.


Antonio Corts, director de zona d'Aigües de València, ha detallat que "Amb el sistema de comptador se subministraria directament des de la xarxa de distribució, i s’evitarien els problemes anteriorment indicats i disposarà en la seua vivenda d'una major pressió en el subministrament".
Com que al llarg d'esta campanya de substitució, Aigües de València no li cobrarà el comptador ni la fornícula o arqueta necessària per al seu emplaçament, així com tampoc la quota d'aportació a la xarxa per la diferència de dotació equivalent entre l'aforament i el comptador, és el moment per aprofitar esta campanya i substituir el subministrament per aforament.
Per la seua banda Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha indicat que la campanya finalitza el 31 de desembre de 2016, i anima a les veïnes i veïns a adreçar-se a la campanya, ja que utilitzar aigua de la xarxa de distribució representa un estalvi important d'aigua.

Per a major informació es pot acudir a les oficines d’Aigües de València ubicades al carrer Costa, 16 d'Alzira o cridant al telèfon 96 240 3759.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.