TotAlzir@: ‪#‎IFCarcaixent:‬ Els usuaris de l'Hospital ja han sigut reallotjats, els de la residència començarà esta vesprada.

lunes, 20 de junio de 2016

‪#‎IFCarcaixent:‬ Els usuaris de l'Hospital ja han sigut reallotjats, els de la residència començarà esta vesprada.

A hores d'ara l'incendi continua controlat. Un incendi "controlat" significa que no està totalment extingit, per la qual cosa encara pot quedar material incandescent que provoque xicotetes revificacions. S'està revisant tot el perímetre de l'àrea afectada de forma intensiva per part de brigades terrestres. Durant tot el dia, efectius aeris estaran realitzant tasques de vigilància.
Preguem que si s'avista algun focus o columna de fum que s'avise directament al 112 i s'especifique la ubicació exacta.
Els usuaris de l'Hospital Verge d'Aigües Vives ja han sigut reallotjats. El reallotjament de la Residència començarà esta vesprada. ‪#‎IFCarcaixent‬



La situació continua estable i l'incendi controlat. Els efectius comencen a abandonar progressivament la zona tot i que encara continuen treballant 3 Brigades de la Generalitat, 2 autobombes, 10 brigades de la Diputació de València, i 2 coordinadors i mando de Bombers. També continuen efectius de Policia Local i Protecció Civil de Carcaixent i Guardia Civil. També hi han vols de vigilància programats.
La Direcció General d'Emergències ja ha donat l'ordre per poder reallotjar als usuaris de l'Hospital i la Residència d'Aigües Vives, le quals es realitzaran de forma progressiva al llarg del dia.

Per facilitar l'accés als barrancs que baixen a la zona cremada es prega a tots els propietaris dels horts a l'ombria de la vall d'Aigües Vives que deixen els camins oberts (cadenes, portes, tanques...) 
Font: Aj. Carcaixent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.