TotAlzir@: Tot preparat per encetar la temporada d'estiu a Sueca

sábado, 18 de junio de 2016

Tot preparat per encetar la temporada d'estiu a Sueca


La capital de la Ribera Baixa enceta este cap de setmana la temporada d'estiu a les seues platges. En els pròxims dies Sueca posarà en marxa el servei especial de la temporada estival per tal que els estiuejants i usuaris d'estes platges puguen tenir la millor de les experiències.
L'equip de salvament i socorrisme s'incorporarà este mateix dissabte mentre que els peons d'oficis múltiples van començar ja la setmana passada els treballs de neteja i condicionament per poder tenir-ho tot a punt per donar la benvinguda a l'estiu.




Enguany, pel que fa als efectius, el consistori suecà ha oferit novament un total de 41 places que han estat assignades a través d'un concurs-oposició. En total, l'Ajuntament ha oferit 15 places de peons d'oficis múltiples, 14 de socorristes, 4 de socorristes-patrons d'embarcació, 6 auxiliars de clínica i 2 ATS- DUE. Enguany com a novetat hi haurà dos coordinadors per a l'equip de socorrisme. L'Ajuntament de Sueca ha decidit designar a dues persones, aquelles que han obtingut una major puntuació al concurs-oposició per a les places de socorrista-patró, per tal que desenvolupen les funcions pròpies de coordinació de tot l'equip de salvament i socorrisme, tot amb l'objectiu que hi haja sempre una persona encarregada d'estes funcions que puga cobrir l'altra en la jornada de descans. A l'igual que en els darrers anys, l'horari del servei de socorrisme començarà a les 11 hores i finalitzarà a les 18:00 hores entre setmana i a les 19:00 hores en cap de setmana i festius.

La nostra costa comptarà també en esta pròxima temporada d'estiu, amb el servei de platges adaptades que este any, a més, s'amplia a la darrera setmana de juny i la primera de setembre en la Platja de les Palmeres, on estarà en funcionament també durant els mesos de juliol i agost. I com en les darreres temporades, també les platges del Mareny Blau, Bega de Mar i La Llastra comptaran amb este servei durant els dos mesos de l'estiu. El consistori suecà aposta un any més per oferir este servei que posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional per tal que puguen gaudir també d'un bany al mar amb total seguretat.

Pel que fa a les instal·lacions, els nous efectius treballen per tenir tot a punt en els pròxims dies per a l'ús dels usuaris: les dutxes, rentapeus, accessos a l'arena i les quatre postes sanitàries que ja estan instal·lades.

La regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, s'ha mostrat molt orgullosa del fet que l'Ajuntament continue apostant per un servei públic per a les nostres platges. “Des d'este consistori confiem i continuarem apostant per la gestió pública dels serveis de les nostres platges perquè és així, amb el personal seleccionat per mitjà d'un concurs-oposició que ha demostrat estar-ne capacitat i qualificat per complir estes funcions, que podem garantir la qualitat del servei i això significa també la seguretat i la tranquil·litat de tots els banyistes i usuaris de les nostres platges” ha assenyalat Moncho.

En les pròximes setmanes els representants del consistori donaran la benvinguda també als estudiants que resulten beneficiaris del programa de beques formatives de la “Dipu et Beca”, alguns dels quals desenvoluparan este període de pràctiques formatives també a les nostres platges en els pròxims mesos de juliol i agost. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.