TotAlzir@: Ajuntament Alzira: Ultimes novetats sobre el incendi a La Barraca d’Aigües Vives

viernes, 17 de junio de 2016

Ajuntament Alzira: Ultimes novetats sobre el incendi a La Barraca d’Aigües Vives

L’Ajuntament d’Alzira informa de les últimes novetats sobre l’incendi que està afectant a La Barraca d’Aigües Vives
En declaracions realitzades a Onda Cero Alzira Diego Gómez, alcalde d'Alzira, acaba de manifestar que l'incendi declarat ahir per la vesprada en terme de Carcaixent ha deixat un paisatge desolador "Després d'una nit molt llarga, amb molta preocupació, ja que ha sigut una nit amb moltes dificultats de lluita contra les flames per part dels bombers i voluntaris. Sense ells tal vegada la història ara seria mes dantesca."

Pel que respecta al moment actual l'alcalde ha declarat que està intentant controlant- se el perímetre del foc, per tal d'evitar que baixe a la CV-50, a l'altura del barranc de l'Estret. Si el foc aplegara a este punt podria propagar-se a les valletes de Bru, la qual cosa faria que el foc poguera entrar a la Casella.
Afortunadament sembla que tot està controlat per part del bombers que han desplegat un dispositiu impressionat en el que han treballat durant hores més de 400 persones entre bombers, voluntaris del VACIF i la Unitat Militar d’Emergència. Al PMA situat al Monestir d’Aigües Vives han estat durant tota la nit diferents membres de l’equip de govern de la resta de la Corporació Municipal així com l’equip de govern de l’Entitat Local Menor la Barraca d’Aigües Vives.
L'alcalde esta convençut que anem a guanyar-li el pols al foc.
De moment es desconeix l'origen així com les hectàrees calcinades, quant es tinga controlat el perímetre del contorn del foc es podran saber més dades.
Ara mateix la carretera de la Barraca d’Aigües Vives continua tallada, i pel que respecta al control de l'incendi cal dir que si la meteorologia ho permet s'espera que al llarg d'esta vesprada es done per controlat.
Per últim l'alcalde ha volgut agrair la col•laboració i solidaritat del pobles del voltant a l'incendi com Carcaixent, Tavernes de la Valldigna, Benifairó de la Valldigna o Simat de la Valldigna per tota l'ajuda prestada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.