TotAlzir@: El foc esta controlat, en la part que afecta el terme municipal d’Alzira

viernes, 17 de junio de 2016

El foc esta controlat, en la part que afecta el terme municipal d’Alzira

  •  La Colònia de Santa Marina, s’ha vist afectada en una part i la part alta de la població de la barraca també.
  • Des de la prudència, es pot dir que en la part que afecta el terme municipal d’Alzira, el foc esta controlat s’estan realitzant tasques de refresc.

Ara a les 20:30 hores en esta zona el control de fo

c és satisfactori a pesar de mantindre’s encara una gran part dels efectius. D’altra banda la preocupació que existia de que el foc poguera passarà des del Pont de l’estret als valletes del gall, està en certa manera controlat i fora de perill. En estos moments el nucli del foc es troba en la part de Sant Blai, a Carcaixent.
Per tant es pot dir que des de la prudència, es pot dir que en la part que afecta el terme municipal d’Alzira, el foc esta controlat s’estan realitzant tasques de refresc.
Esta vesprada ha tornat a visitar la població de la Barraca d’Aigües Vives, El president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat de la Consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián, altres membres del govern valencià, com el subsecretari de la Conselleria de Sanitat, el Secretari Autonòmic de Canvi climàtic, el director general d’Infrastructuras, Carlos Domingo, i el director general d’Emergències, l’amic, Jose María Ángel. 
Fernando Pascual Moscardó 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.