TotAlzir@: La cova del Bolomor ofereix viure una nit en un campament neandertal

lunes, 20 de junio de 2016

La cova del Bolomor ofereix viure una nit en un campament neandertal

Es recrearà com era un campament neandertal de fa 235.000 anys a través d’elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades.
La cova del Bolomor ofereix una nova activitat per als que vullguen viure una experiència única durant els mesos de juliol i agost.
Es tracta d’una activitat nocturna, que recrearà com era un campament neandertal fa 235.000 anys, que complementarà les visites guiades a la cova i els tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex.
Esta activitat combinarà elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades, per a narrar la història d’un grup neandertal que va arribar a la Valldigna i es va establir en la cova del Bolomor, on s’han trobat restes dels focs més antics que es coneixen.

Este jaciment arqueològic representa un espai important per a descobrir els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu. Per això, l’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València, una vegada més, donen suport a estes d’iniciatives que difonen i atorguen valor a esta cova.
L’experiència tindrà una durada de 50 minuts i està limitada a grups de 30 persones. El preu és de 8 euros per persona. Les primeres visites nocturnes tindran lloc els dissabtes 9 i 23 de juliol. Les reserves es poden fer en visitas@bolomor.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.