TotAlzir@: Compromis Alzira Valora los resultados de las ultimas votaciones

miércoles, 29 de junio de 2016

Compromis Alzira Valora los resultados de las ultimas votaciones

L’Executiva de Compromís d’Alzira, agraeix la confiança que ens han donat les electores i electors de la ciutat, així com el treball de les persones que han col·laborat en la campanya.

El resultat malgrat no ser l’òptim, fa patent que el vot progressista a Compromís ha resistit la campanya agressiva i insultant del vot de la por. La qual cosa ens reafirma en seguir incrementant, des de les institucions, les polítiques destinades a millorar la igualtat, la justícia i el benestar social de tots el veïns. I així acabar d’una vegada per totes amb les polítiques discriminatòries i  injustes que hem heretat de la dreta.


El nostre objectiu és fer efectiu que allò important són les persones. Volem que tots els veïns i veïnes d’Alzira se senten orgullosos de la seua ciutat i, sobretot, atesos en les seues necessitats. La nostra política s’assenta en la transparència de les accions que emanen de l’Ajuntament i en la participació ciutadana.

Després d’un any d’anar rescatant l’Ajuntament per a les persones, continuem canviant el model de funcionament municipal, perquè qualsevol veí puga conèixer i opinar sense restriccions de tot allò que es decideix en el seu poble (obrir i fer transparents les borses de treball, fer públiques les actuacions urbanístiques, donar compte de l’execució del pressupost, atendre i ajudar a les persones que necessiten suport del seu Ajuntament, reduir al màxim la burocràcia administrativa i portar a terme totes aquelles accions que explicitàrem en el nostre programa electoral).

També volem manifestar que com a partit polític no renunciem a la tasca d’unir tot el vot progressista del nostre poble que ens permeta garantir que les polítiques fetes des de l’Ajuntament avancen i vagen sempre destinades a atendre i solucionar les necessitats de les persones.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.