TotAlzir@: Sueca esgota les 500 primeres entrades per a “God Save the Queen” en només dos hores

miércoles, 22 de junio de 2016

Sueca esgota les 500 primeres entrades per a “God Save the Queen” en només dos hores

El show “God Save the Queen” inclou Sueca en la seua gira internacional que passarà també per grans ciutats com Sevilla, Saragossa, Madrid, Barcelona o Bilbao
Sueca comença a desvetllar algunes de les sorpreses millor guardades per a les pròximes Festes Majors del municipi. Un dels plats forts serà, sens dubte, l'espectacle “God Save the Queen” (Dios Salve a la Reina) que ha programat l'Ajuntament de Sueca per a la vetlada del pròxim 7 de setembre, a les 22:30 hores. 
El grup, que en la seua gira mundial rodarà per grans ciutats com Sevilla, Saragossa, Madrid, Barcelona o Bilbao, farà així també parada enguany a la capital de la comarca de la Ribera Baixa. L'ambiciosa producció de la qual ja han gaudit milions d'espectadors en tot el món, rememorarà a Sueca alguns dels millors temes de la mítica banda de rock britànica. 
Reconeguts per la prestigiosa revista de música Rolling Stone com la millor banda tribut del món, els argentins “God Save The Queen”  faran reviure a Sueca, amb una vertiginosa exactitud, un concert de Queen. Liderats per Pablo Padín, qui guarda una semblança física i vocal impressionant amb Freddie Mercury, el grup porta quasi tres dècades rendint homenatge al llegat dels autors de We Are The Champions i Bohemian Rhapsody amb concerts massius a tota l'Amèrica llatina així com en països com Xina, Austràlia o la Índia.
En només dos hores es van esgotar les primeres 500 entrades que s'han posat a la venda en una promoció de preu reduït a 5 euros. L'organització, no obstant, ha posat a disposició de tots els interessats en gaudir de l'espectacle una nova tanda d'entrades a un preu de 10 euros. El preu s'incrementarà progressivament en les pròximes setmanes, en anar acostant-se la data. El regidor de Festes, Pau Roselló, ha explicat que des del consistori s'han volgut llançar a la venda les primeres entrades a uns preus més assequibles, tot tenint en compte que en altres ciutats, on també tindrà lloc el show, el preu mínim de les entrades oscil·la entre els 20 i els 30 euros. 
Les entrades poden adquirir-se de manera telemàtica, a través de la plataforma www.notikumi.com i també físicament a la Tourist Info (Mercat Municipal de Sueca) des de les 10 i fins les 13 h. i al Casal Jove de Sueca (Plaça Jaume I) entre les 17 i les 20 h.
Roselló s'ha mostrat molt content per l'interés i la il·lusió que ha despertat esta proposta per a les pròximes Festes Majors de Sueca. El titular de festes ha conclòs: “Cada any intentem innovar i buscar propostes noves, atractives i de qualitat per a tots els públics per al nostre programa de festes. En este sentit, pensem que este espectacle és una aposta segura, un show espectacular que ha aconseguit un èxit rotund de crítica i públic per tot arreu del món”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.