TotAlzir@: Se torna a obrir els serveis públics de la Murta els caps de setmana

jueves, 23 de junio de 2016

Se torna a obrir els serveis públics de la Murta els caps de setmana

La Regidoria de Patrimoni torna a obrir els serveis públics de la Murta els caps de setmana


Des de la Regidoria de Patrimoni s’ha estat treballant per ampliar els serveis públics dins del paratge de la Murta. Que els WC pogueren estar oberts els caps de setmana per a tots aquells visitants que passen el dia en la zona, era una de les prioritats que la regidora, Isabel Aguilar, volia complir. Les tasques per tal que això siga possible han donat els seus fruits i a partir de la setmana pròxima, els serveis públics de la Murta estaran oberts tots els caps de setmana, a més dels dies de visites concertades per diferents grups o visitants.


La regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar continua apostant pel gran referent turístic, que és la Murta. Un espai natural que cal cuidar, mantindre i projectar com a uns dels punts més importants de la ciutat d’Alzira. “Són moltes les raons per a estar pendents de la Murta. La importància de preservar la nostra natura, el nostre patrimoni no és tasca fàcil, però hem d’unir esforços per tal que, inclús, la climatologia o els agents externs perjudiquen el mínim  possible la riquesa que envolta la Murta.”

Aguilar també vol recordar als visitants, als alzirenys i als senderistes que “cuidar la Murta es responsabilitat de tots. Nosaltres, com a Ajuntament i, concretament, des de la Regidoria de Patrimoni fem i farem tot alló que ens pertoca, però cal conscienciar-se  que el nostre entorn també és la nostra casa i com a tal hem de cuidar-lo”


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.