TotAlzir@: Demà s'inicia la venda d'entrades per a les actuacions de Sant Bernat 2016

domingo, 26 de junio de 2016

Demà s'inicia la venda d'entrades per a les actuacions de Sant Bernat 2016

Des de dilluns, 27 de juny, es podran adquirir les entrades per als concerts de les festes de Sant Bernat 2016
Fangoria dia 23 de juliol, Chenoa el 22, Second, Miss Caffeina i Elefantes la nit del 21, i el Remember de Queen el dia 20 de juliol. Estos són els concerts que centraran les nits en les festes de Sant Bernat de 2016 a la ciutat d’Alzira.
Des de la Regidoria de Festes es comunica que el preu de les entrades serà el següent: Concert de Fangoria, al recinte firal, 5€
Concert de Chenoa, al recinte firal, 5€
Nit de Second, Miss Caffeina i Elefantes, al recinte firal, 3€
Nit de Remember de Queen, al Camp d’Esports Venècia, 3€
Tot aquell que vullga assistir sols a un concert podrá adquirir el tiquet d’eixe dia, però també hi haurà un tiquet per a disfrutar dels concerts de Chenoa, Second, Miss Caffeina i Elefantes i Queen, per 8€.

Els punts de venda seran:
En la taquilla del Gran Teatre els dimarts i dijous de 19:30h a 21h.
En instant Ticket: cridant al telèfon 902444300 o per Internet www.instanticket.es les 24 hores.
I el mateix dia del concert en taquilla.
Les entrades per al concert de Fangoria, també es podran adquirir a través de la seua plataforma Ticketvip, a 5€, venda anticipada, i en taquilla la nit del concert per 10€. Recordem que el concert de Fangoria, està organitzat per la Diputació de Valencia, dins de la campanya “Sona la Dipu”.
Recordem que a banda dels concerts, hi han programades diverses activitats per a grans i menuts, en diferents punts de la ciutat, com la vesprada de “multi aventures” al recinte firal el dia 20 de juliol i, també, nits musicals en distintes ubicacions d’Alzira o al Gran Teatre.
Isabel Aguilar, regidora de Festes, recorda que “Hem intentat fer unes festes per a tots els alzirenys, i s’ha tingut amb compte les opinions que ens han fet arribar els veïns i veïnes, a l’Ajuntament per diferents vies”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.