TotAlzir@: Ultima hora de los incendios

jueves, 16 de junio de 2016

Ultima hora de los incendios



Incendio al termino municipal de Carcaixent. En estos momentos se esta trabajando en su extinción, las autoridades ruegan mantengan la calma estén tranquilos y localizables.
 L’incendi ha començat en l’entrada de la urbanització Montecampo. Els mitjans aeris que estaven treballant a la zona de Sellent i Sumacàrcer ja estan actuant sobre les flames d’este foc que s’ha declarat esta mateixa vesprada a Carcaixent.

Ajuntamnet de Sumacarcer: El Centre de coordinació d'emergències informa que degut al reviscolament del foc en la zona del nostre terme i al fum que ve en direcció al casc urbà , es demana als veïns i veïnes del poble que permaneixquen en casa amb les finestres tancades, així com que no s'acosten a la zona de l'incendi per no entorpir el treball de les brigades.

En estos moments al Centre de Comandament Avançat de l'incendi que afecta des d'anit a La Canal de Navarrés i a part de La Ribera Alta, supervisant tots els mitjans de Bombers Diputació i les brigades de Divalterra.es que hem posat des de la Diputació de València i que porten tota la nit treballant.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.