TotAlzir@: La escritora Anna Moner comentó su libro en el Club de Lectura Amb Ulleres Lila

jueves, 16 de junio de 2016

La escritora Anna Moner comentó su libro en el Club de Lectura Amb Ulleres Lila

El Club de lectura amb ulleres lila va celebrar ahir una nova reunió. L'acte, organitzat per la regidora de Polítiques d'Igualtat amb la col·laboració de l'Associació del Grup de Debat per la Igualtat es va celebrar, per primera vegada en la nova biblioteca municipal d'Alzira 
Les assistents, en la seua gran majoria dones pugueren compartir les seues opinions sobre l'obra El Retorn de l'Hongarés amb la seua autora Anna Moner. 
El llibre va resultar guanyador del Premi de Narrativa Alfons el Magnànim.
L’any 2006, va obtenir amb La Venus i el lliri el Premi de Relats de Dones de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, certamen que ha tornat a guanyar en 2010 amb Les finestres de l’ànima.
Amb Les mans de la deixebla, la seua primera novel·la, ha guanyat el Premi Enric Valor de novel·la de la Diputació d’Alacant 2010
La obra:

 Al maig del 1897, un cadàver esquarterat apareix al Bois de Boulogne de París. És així com es desencadena la investigació d’uns esfereïdors assassinats en sèrie que marcarà la carrera de l’inspector en cap de la Policia de Seguretat Olivier Béziers i del prestigiós forense Auguste Locard.  
Més de cent anys després, arriba a l’Institut Medicolegal un taüt de grans dimensions, descobert durant la remodelació del cementeri del Père-Lachaise. Sara Bongard, una jove antropòloga forense, no pot imaginar que es veurà implicada en els successos macabres que sacsejaren la societat parisenca a les acaballes del segle XIX.  
Anna Moner barreja sensualitat, màgia i misteri per a bastir una novel·la d’arrels gòtiques, guanyadora del Premi de Narrativa Alfons el Magnànim. Amb interessants aspectes de la història de la ciència i de l’art en el rerefons, alternant els anys finals del segle xix amb l’actualitat, aquest colpidor thriller endinsa el lector en una fosca investigació criminal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.