TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira informa:

jueves, 16 de junio de 2016

L'Ajuntament d'Alzira informa:

Des de l'Ajuntament d'Alzira, volem enviar un missatge de tranquil·litat a tota la població, ja que l'incendi iniciat en la població de Carcaixent i que ha anat avançant cap a la Barraca d'Aigües vives, disposa de tots els dispositius disponibles desplegats en la zona afectada per les flames. Guardia Civil, Creu Roja, Protecció Civil, Bombers i alguns efectius aeris.

En les últimes hores, hem passat d'estat de
preemergència a emergència 1 (d'1 a 3) . Per eixa raó s'ha donat orde d'evacuar l'Hospital de la Barraca d'Aigües Vives i els veïns de la urbanització Santa Marina.


Isabel Aguilar, vicealcaldessa d'Alzira, ha enviat missatges de tranquil·litat a través dels mitjans de comunicació, ja que fins al moment no hi ha novetats en l'avanç de la direcció de les flames, però s'està habilitant el pavelló poliesportiu Fontana Mogort, perque els residents de la colònia Santa Marina, puguen passar a cobert esta nit, mentre que els residents dessallotjats de l'Hospital de la Barraca son traslladats a l'Hospital de la Ribera.
El PMA ( Post de Comandament Avançat), s'ha traslladat de Carcaixent a la Barraca d'Aigües Vives. Aguilar junt amb membres de l'equip de govern i responsables de seguretat, seguixen pendents de l'evolució de l'incendi, i insistix en que hi ha que tindre tranquilitat i no alarmar-se, ja que totes les mesures que s'estan prenent són per precaució.
Puntualment els actualitzarem la informació conforme es vagen produint canvis

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.