TotAlzir@: Del 12 al 15 de juliol període de matriculació en les noves aules de 2 anys

jueves, 23 de junio de 2016

Del 12 al 15 de juliol període de matriculació en les noves aules de 2 anys


Del 12 al 15 de juliol període de matriculació en les noves aules de 2 anys
Fins al 30 d'este mes està obert el període de procés d'admissió extraordinari per a les aules d’Infantil de 2 anys en els col.legis públics Lluís Vives, Tirant lo Blanc i Santa Maria d'Aigües Vives.

Es tracta d'un pla experimental per a avançar l'escolarització als dos anys. Per tractar-se d'un programa pilot, la ràtio màxima d'alumnes serà de 18 alumnes per classe.

Cal assenyalar que les llistes definitives d'admesos es fara pública el 5 de juliol. El procés de matriculació es realitzarà entre el 12 i el 15 de juliol.
Pel que respecta al col·legi de la Barraca haurà d’escometre una sèrie d'adequacions en el centre per a acollir l'aula per a menuts de 2 anys com són: eliminar les barreres arquitectòniques en els espais utilitzats pels alumnes de 2 a 3 anys, tals com modificar l'accés al pati de jocs augmentant el número d'escalons o bé amb la realització d'una rampa; l'altra modificació passa per posar una tanca en la zona de jocs, ja que falta tancar un lateral, així com la col·locació d'una porta en l'altre lloc de la tanca.

Pepe Grau, regidor d'Educació i Infància, valora positivament que el Consell haja apostat fermament en la nostra ciutat per tal de posar en pràctica esta experiència pilot que espera que siga positiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.