TotAlzir@: ‪#‎IFCarcaixent‬ continuen treballant brigades de la Generalitat, la Diputació, bombers, Guardia Civil, Policia Local i Protecció Civil.

domingo, 19 de junio de 2016

‪#‎IFCarcaixent‬ continuen treballant brigades de la Generalitat, la Diputació, bombers, Guardia Civil, Policia Local i Protecció Civil.


Tot i que l'incendi està estabilitzat, encara poden donar-se xicotets revifaments. Preguem que si s'avista algun focus que s'avise directament al 112 i s'especifique la ubicació exacta.
La UME acaba de desmantellar-se, però continuen treballant les brigades de la Generalitat i la Diputació, efectius de bombers, Guardia Civil, Policia Local i Protecció Civil.
Demanem també que, fins que l'incendi no es done per extingit, no s'acoste ningú a les zones afectades. En els pròxims dies els tècnics professionals avaluaran la situació per establir quins han de ser els pròxims passos en matèria de neteja i reforestació.

Agraïm totes els oferiments de voluntaris que ens estan arribant. És molt important mantenir la calma i no iniciar accions de manera autònoma i descoordinada. Quan disposem de tota la informació vos la traslladarem per poder iniciar les accions oportunes de forma conjunta.
Informar també que en estos moments tots els animals extraviats estan atesos i en cases d'acollida fins poder localitzar el propietari. Tots han rebut assistència sanitària per part de professionals.
‪#‎IFCarcaixent‬

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.