TotAlzir@: La regidora de Comerç i Mercats, Isabel Aguilar, visita el Mercat de la Vila d’Alzira per informar als comerciants de les accions que van a efectuar-se.

miércoles, 15 de junio de 2016

La regidora de Comerç i Mercats, Isabel Aguilar, visita el Mercat de la Vila d’Alzira per informar als comerciants de les accions que van a efectuar-se.

Ja són molts els anys que els comerciants del Mercat de la Vila estan transmetent les seues inquietuds i necessitats a l’Ajuntament d’Alzira. Davant del silenci de l’anterior equip de govern a les seues queixes i requeriments, és moment que es prenguen mesures per a portar a terme totes aquelles decisions per tal que el Mercat de la Vila complisca l’objectiu amb què es va crear.
Isabel Aguilar, regidora de Comerç i Mercats, ha replegat en diverses ocasions, durant el primer any en el nou equip de govern, algunes d’eixes necessitats i algunes queixes que els comerciants i usuaris del mercat, li han transmés. Ja abans de ser regidora de Comerç, va adquirir un compromís per a millorar la imatge, l’accessibilitat i incorporació a les parades lliures que disposa el recinte.  
 Este matí, Aguilar ha visitat el Mercat de la Vila i ha conversat amb clients i comerciants, als quals ha declarat que des de les últimes converses es continua treballant en la revisió del reglament del Mercat Municipal “La Vila” i per millora en  facilitar l’entrada o incorporació de nou comerços i/o emprenedors a les parades.
Un altra de les principals demandes dels comerciants, és impulsar la imatge del Mercat de la Vila, fer-ho més visible, que els veïns siguen conscients que a la Vila tenen un lloc amb productes de qualitat tot l’any. Segons la regidora, “Des de l’Ajuntament ens ho hem marcat com a una prioritat, ja que seria la base per tal que el Mercat de la Vila torne a ser un punt de comerç important. Alzira sempre ha tingut el seu Mercat Municipal encara que ha canviat d’ubicació en diverses ocasions, i creiem que este es el moment de consolidar, no sols l’emplaçament, també reforçar la seua imatge, i fer d’ell  un loc emblemàtic important per a la ciutat.”


1 comentario:

 1. Visita al Mercat de la Vila?
  Y la gente piensa "Ya estamos en elecciones"
  Por que sera que siempre se realizan las mismas acciones, siempre repetitivas, el ayuntamiento no sabe los problemas que tiene el mercado, que lo solucione y no espere a que vengan elecciones para hacerse la foto y ponerse medallas.
  Desde aquí lanzo una porra, apuesta o como queráis decirlo.
  Se acabara el mandato de estos nuevos politicos y el mercat igual. Quien apuesta?

  ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.