TotAlzir@: Diego Gómez,recorda en una ban l'obligació dels propietaris

lunes, 6 de junio de 2016

Diego Gómez,recorda en una ban l'obligació dels propietaris

L’Ajuntament d’Alzira informa de l’obligació legal dels propietaris de mantindre en estat adequat les seues parcel·les.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, per mitjà de la publicació d'un ban, ha recordat l'obligació legal dels propietaris,  tant de parcel·les urbanes com rústiques, de mantindre-les en estat adequat per a evitar incendis i plagues.   
L'alcalde ha indicat que es tracta més de recordar les obligacions que d'entrar directament a sancionar, tenint en compte que més d'un 50 % dels propietaris que són requerits, procedixen a la seua neteja sense
necessitat d'executar la neteja de manera subsidiària. No obstant això, la via sancionadora no s'obviarà, i atendrà als reincidents i als que pretenen ignorar les més elementals normes de convivència, i que posen en perill la propietat de veïns més responsables”.


Així mateix, des d’Alcaldia s'informa que, mitjançant el personal de l'INEM, es procedirà a la neteja d'espais públics, com La Muntanyeta o el Racó de les Vinyes, que requerixen una actuació urgent per a abordar dos dels problemes que actualment s'estan afrontant des del Consistori i que són arreplegats en el Ban: La prevenció d'incendis i la lluita contra el mosquit tigre i la mosca negra.

1 comentario:

  1. De Alzira y plore...6 de junio de 2016, 22:07

    También podría el ayuntamiento ver las casa vacías y sucias y hacer que los dueños las limpiaran.no?

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.