TotAlzir@: Sueca reforça els efectius de la Policia Local durant la temporada estival

miércoles, 6 de julio de 2016

Sueca reforça els efectius de la Policia Local durant la temporada estival


  • Han pres possessió en el càrrec alguns dels nous agents que s'incorporaran al cos de la Policia Local de Sueca durant la temporada estival. 
  • El consistori contractarà durant els mesos de juliol, agost i setembre, un total de dotze agents amb l'objectiu de reforçar els serveis d'este cos de seguretat durant la temporada d'estiu, una època en què la població creix considerablement a la zona marítima i també durant la celebració de les Festes Majors del municipi. 

L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez i l'intendent principal cap i l'indendent de la Policia Local de Sueca han rebut els huit agents que van aconseguir la plaça en el darrer procés selectiu que es va celebrar l'any passat amb validesa per a dos anys.



Els agents que s'incorporen a la plantilla habitual formen part, per tant, de la bossa resultant d'eixe procés, i a ells se sumaran també altres quatre agents d'una bossa recent i similar de l'Ajuntament de Tavernes, per cobrir les places que han quedat vacants per les renúncies que s'han produït i completar així el reforç del servei.

Tamarit ha felicitat als agents per la seua incorporació i ha apel·lat a la responsabilitat que comporta treballar per al servei públic. “El benestar i la seguretat dels nostres veïns és una prioritat, per això cada any es fa necessària la incorporació de nous agents per estes dates en les quals s'incrementa notablement la nostra població. Comptem amb vosaltres per vetlar per la seguretat i l'ordre a casa nostra”  ha subratllat l'alcaldessa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.