TotAlzir@: Alzira acull demà el projecte Escena Erasmus

miércoles, 6 de julio de 2016

Alzira acull demà el projecte Escena Erasmus

  • El programa Unisocietat de la Universitat de València acosta demà a Alzira la gira de Les Europes Menudes amb l’espectacle ‘El circ de la frontera’ d’Escena Erasmus



El programa Unisocietat de la Universitat de València organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira porta demà dijous 7 de juliol,  l’últim espectacle del projecte teatral europeu Escena Erasmus que s’emmarca dins del programa cultural Les Europes Menudes posat en marxa per la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

L’última producció d’Escena Erasmus parla del drama dels refugiats a les fronteres d’Europa però també fa història sobre molts procesos de migració forçosa que s’han donat arreu del món. Un muntatge que parteix del llenguatge còmic del circ-teatre per a retratar una realitat gens amable. En l’elaboració d’aquest espectacle han participat set dramaturgs valencians de diverses generacions i estils: Manuel Molins, Maribel Bayona, Jacobo Pallarés, Guada Sáez, Mertxe Aguilar, Daniel Tormo i Anna Marí. Aquesta última, a més, signa la direcció d’escena. El muntatge està protagonitzat per dotze actors i actrius d’Espanya, Alemanya, Bèlgica, Grècia, Estònia, Regne Unit, Itàlia i Xile.

L’espectacle es podrà veure demà al Gran Teatre d’Alzira a les 20 h. L’entrada és gratuïta, tot i que s’ha creat un donatiu voluntari de 3 € per a col·laborar amb l’associació PROSUB d’Alzira. L’espectacle està recomanat per a majors de 14 anys. En acabar l’equip actoral mantindrà un col·loqui amb el públic. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.