TotAlzir@: RAMON GARCIA SOLER NOU DIRECTOR DE LA BANDA SIMFONICA D'ALZIRA

domingo, 3 de julio de 2016

RAMON GARCIA SOLER NOU DIRECTOR DE LA BANDA SIMFONICA D'ALZIRA

  • En votació pels musics de la Banda Simfónica que cumplien els requisits establerts ha sigut escollit com a nou director de la Banda Simfónica, Ramón Garcia Soler.

Com a compositor ha escrit més de 80 obres, abordant gran quantitat de gèneres i estils, música per a la imatge, orquestra, grup instrumental, càmera, banda, realitzant enregistraments per a diferents segells discogràfics.

Les seves obres han estat interpretades per formacions de renom d’Espanya, Cuba, Argentina, Estats Units, Holanda, Bèlgica o el Japó. Cal destacar els guardons aconseguits entre els quals destaquen el premi en el concurs de composició de marxes processionals I Memorial Font de Anta a Sevilla i els dos premis Euterpe 2008, a la millor gravació ia la composició, així com la recent nominació als Hollywood Music in Media Awards, per la seva Concert per a marimba i orquestra.

Ha estat director titular de diverses corals i bandes entre les que destaquen la Unió M. d’Albaida “L’Aranya” (1996-2003), la Societat M. “La Pau” de Beneixama (2004-2007), l’Orquestra Simfònica ATRIVM i l’Ateneu M. de la Vila Joiosa ia més ha estat director convidat en nombroses bandes de la Comunitat Valenciana, rebent reconeixements com a compositor en diferents ciutats.
Ha estat president de la ACMMIC, i professor associat del Departament de Musicologia del Conservatori Superior de les Illes Balears. Actualment és docent al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent i al Departament de Direcció de Banda de J.M. de la Vall d’Albaida. Activitats que compagina amb la direcció del Agrupaciació Musical Sta. Cecília d’Ador i de l’Ateneu Musical de Cocentaina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.