TotAlzir@: L’IES Rei en Jaume d’Alzira ha sigut seleccionat per a formar part del projecte ERASMUS +

lunes, 11 de julio de 2016

L’IES Rei en Jaume d’Alzira ha sigut seleccionat per a formar part del projecte ERASMUS +



  • El passat 20 de juny el director del centre, Manuel Carballo, va assistir a unes jornades a Cadis on es va reunir amb la resta de centres seleccionats per als projectes KA101, KA104. 
  • En aquest encontre es va proporcionar informació en relació a les actuacions a desenvolupar per a posar en marxa els projectes ERASMUS + concedits a cadascun dels seus centres.

Des de fa diversos cursos la plantilla del professorat de l’IES Rei en Jaume es prepara per a l’aplicació de la metodologia CLIL en la docència bilingüe en un centre de secundària. Amb aquest projecte es vol donar un pas endavant i intercanviar experiències amb altres centres europeus de característiques similars i aconseguir establir una xarxa de contactes amb aquestos centres amb el propòsit de la implantació d’associacions estratègiques dins l’àmbit de l’educació i la formació. Per aconseguir els nostres objectius ens hem plantejat el nostre projecte.

El Projecte Europeu de l’IES Rei en Jaume es basa en millorar les estratègies d’inclusió social i escolar en l’Europa multicultural i plurilingüe.
El professorat farà mobilitats a l’estranger per formar-se. També durà a terme períodes d’observació i de docència. En total s'han concedit al centre educatiu
7 mobilitats, una de les quals és per a impartir classe a Països Baixos, 3 mobilitats per assistir a cursos de formació al Regne Unit i 3 mobilitats per a què el professorat puga observar com és la docència per a aquest tipus d’alumnes a altres centres europeus de Dinamarca, Polònia i Itàlia, amb la finalitat de poder posar en pràctica a l’IES Rei en Jaume.
La temàtica de formació que s’ha plantejat es basa en la prevenció de l’abandonament escolar i la metodologia de les tecnologies CLIL.
Durant aquestes actuacions el professorat espera adquirir l’experiència suficient per a implantar canvis encaminats millorar l’IES Rei en Jaume. L'objectiu plantejat és incorporar canvis tant a nivell metodològic, organitzatiu, així com establir una interacció amb una xarxa de centres amb els quals desenvolupar la dimensió europea de l’IES Rei en Jaume.
Per la seua banda Pepe Grau, regidor d'Educació i professor de l'IES Rei En Jaume, felicita a tots els seus companys del centre pel pas important i decisiu que es dóna formant part del projecte ERASMUS +.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.