TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira i la Junta Local Fallera convoquen el I Concurs d’Indumentària Fallera

sábado, 9 de julio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira i la Junta Local Fallera convoquen el I Concurs d’Indumentària Fallera

Durant els últims mesos, s’han celebrat diverses reunions entre l’Ajuntament d’Alzira, la Junta Local Fallera de la ciutat, indumentaristes, col·lectius i professionals del món de les falles, per a determinar quines eren les mesures més adequades per portar a terme certes millores respecte a la confecció dels vestits de Fallera, que cada any es realitzen per a les Falleres Majors i Cort d’Honor de les Falleres d’Alzira.

A hores d’ara,  l’acord està tancat i ja està tota la maquinària en marxa per a traure a concurs la confecció dels esmentats vestits, amb uns requisits i bases específics. Per a esta acció s’han convidat les empreses locals perquè siguen partícips de tan especial treball, i determinant un valor de 27.000€, IVA inclòs, tenint en compte les opinions dels professionals del sector, que s’han colsultat per a tindre una informació òptima i real.
Posant en valor la professionalitat i el gran treball que suposa confeccionar els vestits, l’abonament de l’import, es realitzarà en dos parts: d’una banda, s’aportarà el 75% del pagament immediat, al tindre el vestit finalitzat al mes d’octubre de 2016, aproximadament, i d’una altra banda, la resta al mes de març de 2017.
Tots els/les indumentaristes que vullguen participar, hauran de presentar la seua documentació abans del dia 12 de juliol.


Segons la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, “Volem transmetre una total transparència en la gestió, tant de la Junta Local Fallera d’Alzira com de l’Ajuntanent d’Alzira. Han sigut moltes converses i reunions per aconseguir que les coses puguen millorar i, finalment, s’ha decidit realitzar el primer concurs públic per a la confecció dels vestits de fallera de les nostres falleres majors, així com de les seues respectives Corts d’Honor. Un concurs que respondrà al nom de: I Concurs d’Indumentaristes Falles Alzira 2016”.

3 comentarios:

  1. De Alzira y plore...9 de julio de 2016, 13:53

    CONCURSO O "PUCHERAZO"??
    ES LA RESPUESTA A LA QUE SE LLEGA DESPUÉS DE LEER LA NOTICIA PORQUE:
    QUIEN PUEDE PARTICIPAR?
    DONDE ESTÁN LAS BASES PARA CONCURSAR?
    QUE REQUISITOS SON NECESARIOS?
    ES UN CONCURSO LOCAL?
    PUEDEN PARTICIPAR INDUMENTARISTAS DE OTRAS POBLACIONES?

    ESTO SI QUE ES TRANSPARENCIA!!!

    ResponderEliminar
  2. Con tan solo dos días hábiles para poder presentarse es un poco justo. Porque al parecer les indumentaristes que vullguen participar, hauran de presentar la seua documentació abans del dia 12 de juliol.

    ResponderEliminar
  3. Solo dos días para presentar acreditaciones?, no creo que sea suficiente tiempo para que se presenten muchas empresas, en mi modesta opinion creo que los trajes de las falleras mayores ya estarán adjudicados y esto de presentar un concurso es una mera formalidad.
    Ahora yo me hago una pregunta, que beneficios o que ganara con esto nuestra querida J.L.F.?

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.