TotAlzir@: Reunió per tractar mesures de millora dels mercats d’Alzira

lunes, 11 de julio de 2016

Reunió per tractar mesures de millora dels mercats d’Alzira


  • La regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Alzira i la responsable de Seguretat Alimentària, de la conselleria de Sanitat en la Ribera, es reunixen per tractar mesures de millora dels mercats d’Alzira

El mercat de la Vila, el mercat d’Abastos i el mercat ambulant de dimecres han sigut els punts a tractar a la reunió que s’ha realitzat a les dependències de l’Ajuntament d’Alzira el matí de dilluns 11 de juliol. La regidora de Comerç i Mercats, Isabel Aguilar, Cristina Fontana, cap de negociat de Serveis Públics, Monserrat Cano, coordinadora Veterinària de Seguretat Alimentaria, Mº José Hernandorena i Vicente Soler, inspectors de Sanitat dels mercats en qüestió, han intercanviat impressions sobre l’estat de les instal·lacions, les seues carències, deficiències i millores que poden portar-se a terme, per tal de donar més qualitat i visibilitat a cadascú d’ells, tant a l’interior com en les mesures i la posada en pràctica de les obligacions de tots els mercaders i propietaris d’una parada.

Per part de la delegació de Sanitat, declaren que el mercat de la Vila, és l’únic que  complix totes les exigències legals i sanitàries que marca la legislació vigent.  D’un altra banda, el mercat ambulant dels dimecres i el mercat d’Abastos si que tenen alguna carència que requerix la intervenció municipal per a donar-li solució, ja que segons la llei, el reglament municipal i les ordenances, és d’obligat compliment,  garantir al consumidor un producte de qualitat i en perfectes condicions sanitàries.
Els representants de Sanitat també tenen previst reunir-se amb els mercaders i propietaris de les parades dels mercats, per conéixer la situació de cadascú i, a més, informar-los de les seues responsabilitats i obligacions. Esta reunió sols és l’inici d’una sèrie de visites que es realitzaran en les ubicacions dels tres mercats per comprovar les carències i les mesures que s’hauran de posar en marxa per a complir tots els requisits requerits per la conselleria de Sanitat.



Isabel Aguilar, regidora de Comerç i Mercats, assegura estar treballant i s’ha interessat, des d’abans de ser regidora de l’àrea, de les necessitats, tant dels comerciants i mercaders com de les instal·lacions, inclús dels drets i obligacions que són competència de cada mercat. “Amb esta nova via de treball conjunta amb la delegació comarcal de la conselleria de Sanitat, esperem que la tasca i diligència siga mès àgil, per tal de fer efectives totes les mesures necessàries per oferir als alzirenys uns mercats i productes en òptimes condicions”.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.